"Csak láttam magam, de nem értettem a tetteimet, a mindennapi cselekedeteim mögött megbújó indokot. Mielőtt elkezdtük a közös munkát, Iván feltett kb 3 olyan kérdést, ami után eldönöttem, hogy szeretném ha az életem és a karrierem a "kezei közé" kerülne. Mélyponton voltam, amelyből nem tudtam egyedül kilendülni.

Korábban elképzelhetetlen változás indult el a szemléletmódomban, ami rendkívüli hatással volt az önértékelésemre is. Rájöttem, hogy nem kell beletörődni rossz szituációkba, és az egyes rossz beidegződéseken is lehet változtatni. Külön kiemelném a házi feladatokat, amelyek motiváltak abban, hogy még otthon is foglalkozzak magammal.

Iván megtanított helyesen kibújni a stressz helyzetekből, hogyan kell kívülről szemlélni magam és ezáltal megérteni. Segített arra az útra terelni, ami a célomnak is megfelel. Az önismeretem folyamatos fejlődésével megtanultam, hogy az egyes lehetőségek közül melyek azok, amelyekre szükségem van és mikre nem. Segített valódi fontossági sorrendet felállítani, a hétköznapokat reálisan, céltudatosan látni. Köszönöm a szakmai támogatást, hozzáértést és figyelmet!"